Koffie Totaal – Koffie voor in huis 

Koffie Totaal levert koffie….(h)eerlijke koffie om precies te zijn. 
Wij leveren rechtstreeks aan bedrijven en restaurants. In regio Groningen, Drenthe & Friesland, bezorgen wij gratis.
Tevens hebben wij een webwinkel voor bedrijven die verderop in het land gevestigd zijn.

Maar wij leveren ook aan consumenten. In onze webwinkel ‘Koffie voor in huis’ kunt u heel gemakkelijk koffieartikelen bestellen en betalen. Binnen enkele dagen ontvangt u uw bestelling in huis.

Ons concept is duidelijk en simpel. Wij leveren alles voor een bak goede koffie in uw bedrijf of in huis: koffie & thee, (beiden ook biologisch), chocolademix, topping, suiker/melk, drinkbekers, roerstokjes etc.

Wij verkopen ons eigen merk koffie, Aprigio genaamd. Diverse smaakvarianten koffiebonen, instant en snelfiltermaling van een geweldige kwaliteit.

 

De oprichting van Koffie Totaal

Koffie Totaal is eind 1995 opgericht door Pieter Veen. Pieter was een bekende binnen de ‘Reisiger Familie’ en zodoende werden de koffiemachines en de koffie door Pieter geleverd bij Reisiger Verhuur. Jarenlang heb ik Piet op de achtergrond meegeholpen met allerlei zaken. Het was ook niet zo vreemd toen Piet aangaf te willen stoppen met zijn bedrijf, dat ik het over zou nemen. In de zomer van 2017 ben ik verder gegaan met het bedrijf. En nog altijd doe ik dit met enorm veel plezier. 

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met mij op, dit kan ook ’s avonds of in het weekend.

Mijn rechtstreekse nummer is 06-53309536

Hartelijke groet,

Gijs Reisiger
Koffie Totaal