De oprichting van KoffieTotaal

Koffie Totaal is eind 1995 opgericht door Pieter Veen. Uiteraard is er door de jaren heen veel verandert op het gebied van koffie, thee en apparatuur. Er bleek echter ook, dat het kopje koffie binnen een bedrijf niet meer weg te denken was.

Gijs Reisiger

Eind 1977 ben ik gestart als werknemer binnen het familiebedrijf Reisiger Verhuur in Groningen. Verhuur van machines en apparatuur voor in de bouw. Toen telde het bedrijf slechts 3 werknemers. Pa had een duidelijke visie om het bedrijf te laten groeien. De eerste weken binnen het bedrijf zorgde ik dat alles er netjes bij stond. Nog geen jaar later was ik chauffeur op een vrachtwagen met laadkraan. Ik denk dat het een jaar later was, toen ik de eerste computer opstartte en het speciaal ontwikkelde verhuurprogramma op de computer zichtbaar werd.

De baan als systeembeheerder deed je er gewoon nog even bij, net als de leiding over de hele financiële afdeling binnen het concern. Toen was (werd) je eigenlijk een soort van alleskunner. Jaren later (1995), toen het bedrijf gegroeid was naar zo’n 65 werknemers en vijf filialen, ben ik voor mezelf begonnen in Bedum, met een ICT bedrijf. Dit bedrijf heeft een enorme explosieve groei meegemaakt vooral tijdens het hele millennium tijdperk. De computers, monitoren en printers waren niet aan te slepen.

Na enkele persoonlijke tegenslagen heb ik het ICT bedrijf in 2005 verkocht.

Overname in 2017

De toenmalige eigenaar van Koffie Totaal, Pieter Veen was bekende binnen de Reisiger “Familie” en zodoende werden de koffiemachines door Pieter geleverd.Ik kende hem dus. In de zomer van 2017 heb ik het bedrijf van hem overgenomen.

Ons concept is duidelijk. Proef en geniet van een kop heerlijke koffie binnen uw bedrijf. Menig contract werd gesloten onder het genot van een heerlijke espresso of cappuccino. Door verkoop van een hoge kwaliteit koffiemachine, in combinatie met een (h)eerlijke gebrande koffieboon, kunt u het kopje koffie met een gerust hart serveren thuis.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met mij op, ook ’s avonds of in het weekend. Mijn rechtstreekse nummer is 050-3011444