Koffie voor in Huis 

‘Koffie voor in Huis’ levert koffie….heerlijke koffie om precies te zijn. 

Ons concept is duidelijk en simpel. Wij leveren van alles voor een kop lekkers bij u thuis: koffie & thee, (beiden ook biologisch), cacaomix voor chocolademelk, topping voor cappuccino, suiker, koffiemelk, drinkbekers, roerstokjes etc.

Wij verkopen ons eigen merk (Private Label) koffie, Aprigio genaamd.
Diverse smaakvarianten koffiebonen, instant en snelfiltermaling van een geweldige kwaliteit.

Wij leveren via onze webwinkel aan consumenten. In onze webwinkel ‘Koffie voor in huis’ kunt u heel gemakkelijk onze artikelen bestellen en betalen. 
Binnen enkele dagen ontvangt u uw bestelling in huis.

Van Koffie Totaal naar ‘Koffie voor in Huis’

Koffie Totaal is eind 1995 opgericht voor de levering van koffie, thee en bijbehorende producten aan restaurants en bedrijven. Koffie Totaal is hierdoor al ruim 25 jaar een ervaren & betrouwbare partner in de regio.

Regelmatig kregen wij vragen van consumenten of het mogelijk was om koffie aan huis te bezorgen, of op te sturen met de post.
In 2020, in de periode dat corona een feit was in Nederland en hierdoor iedereen verplicht thuis moest blijven, zijn wij gestart met onze webwinkel ‘Koffie voor in Huis’. 

Koffie Totaal blijft zich bezig houden met de levering aan bedrijven, terwijl onze webwinkel ‘Koffie voor in Huis’ zich speciaal richt op heerlijke koffie voor thuis. 
Wij willen namelijk iedereen laten genieten van een geweldige kop koffie of thee en de daarbij horende producten.
En wij doen ons best om dit zo goed mogelijk uit te voeren.