Bestellen & betalen – hoe werkt dat? 

In onze webwinkel kun je het gewenste product selecteren en het gewenste aantal opgeven. Klik daarna op in winkelmand en klik vervolgens op doorgaan naar afrekenen. Vul bij factuurgegevens je adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres in. Rechts bij Jouw bestelling’ staan de gegevens van de gehele bestelling. Kies daarna voor de gewenste verzend- en betaalmethode en vink de hokjes aan, nadat je de algemene voorwaarden op onze site hebt gelezen.


De verzendkosten zijn € 6,95 voor bezorging in Nederland. Bestellingen boven de € 50,- verzenden wij gratis.

Hierna betaal je de bestelling. De betaling gaat op een veilige manier via iDEAL en je eigen bank. Na betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk geleverd.

 

Verzending & bezorging – hoe werkt dat?

Nadat de bestelling is geplaatst, gaan wij voor je aan de slag, Wij pakken alle producten met zorg in. Als de bestelling is aangeboden bij de vervoerder (PostNL of DPD), dan ontvang je een mail met daarin een Track & Trace code. Hiermee kun je de status van jouw bestelling volgen.
Heb je geen Track & Trace code ontvangen en wil je toch graag weten wat de status van je bestelling is? Neem dan gerust contact op met ons.