Perfecte koffie begint met een bonenmachine van Saeco.

Op dit moment kunt u kiezen uit de de Saeco NEW Royal Black en de Saeco NEW Royal OTC. Bij aankoop van één van deze twee modellen, ontvangt u twee kg koffiebonen naar keuze er geheel gratis bij.

Wij zijn officieel dealer van Saeco koffiemachines.

Prijzen & Technische gegevens vindt u in onze webshop.

Een heerlijke kop koffie begint bij een perfecte machine.

Daarom verkopen wij Saeco machines. Eenvoudig in gebruik en zeer onderhoudsvriendelijk. Geniet binnen enkele seconden van jouw favoriete espresso-variant. Zo eenvoudig kan het zijn.

Altijd verse koffie.

Ieder bakje koffie is vers en afgesteld op uw smaak.Vol van smaak en perfect op temperatuur. Een moderne koffieautomaat voor authentiek lekkere koffie. Eenvoudig te bedienen via menuscherm met keuzetoetsen.

Heeft u liever een andere smaak versgemalen koffiebonen? Geen probleem. Wij hebben meer dan 8 verschillende soorten/smaken koffiebonen in voorraad.

Saeco New Royal OTC

Café Latte, Café Lungo, Cappuccino. Espresso, Espresse Machinato en Latte Machinato. Automatisch met melkreservoir. Volautomatische koffiemachine met afneembare watertank en lekbak. Een heetwater-uitloop en ledverlichting. Eenknops bediening display en een energiebespaarstand. 

Saeco New Royal Black

Het wordt gekenmerkt door een eenvoudige bediening d.m.v. een grafisch display geschikt voor alle kleinere kantoren, horecazaken en huishoudens. Het maakt de perfecte koffie, espresso, lungo en americano van koffiebonen. Volautomatische koffiemachine met afneembare watertank en lekbak.